Amikor még véletlenül se béreljen mikrobuszt!

2017. 10. 16. 14:12

A mikrobusz bérlést Budapesten sokan tartják felesleges luxusnak,

amire senkinek nincsen szüksége. Hiszen miért is kellene mikrobuszt bérelnie Budapesten, mikor annyi más lehetőség adódik a csoportos közlekedésre, mely éppen annyira, ha nem jobban is megfelelő, mint a mikrobusz?

Lássuk tehát, mik is azok a szituációk, amikor semmiképpen sem ajánlott a mikrobusz bérlés Budapesten?

Ha szereti az extrém sportokat, azaz a budapesti tömegközlekedést.  Ez ugyanis, főleg egy csoporttal, bizony felér egy sportversennyel, akár futásról vagy gyaloglásról, akár atlétikáról legyen szó. Idősekkel, kisgyerekekkel, de még csak a tömegközlekedést nem ismerő vidéki felnőttekkel is, egyben egy igazi „vadvízi evezés”, vagy „bungee jumping” is tud lenni. Rohanni az átszállások után, akár kilométereket gyalogolni nagy csomaggal, szélsőséges időjárási viszonyok között, felugrani a járműre, átevezni, átevickélni a tömegen, majd kapaszkodni lehetetlen pozitúrákban, elkószáló, máshova figyelő, visszafogottan mozgó, vagy éppen örökmozgó társakkal, mindenképpen kalandos tud lenni. Ha viszont megszállott BMV, azaz busz, metró és villamos rajongó, vagy ha csak sok-sok-sok köbcentis motorral tudja elképzelni az utazást, válassza a budapesti tömegközlekedést!

Ha ragaszkodik a saját autójához. A másik véglet tud lenni, amikor a csoport minden tagja ragaszkodik a saját autója kényelméhez. Hiszen nyilván óriási élmény több hatalmas autóval parkolóhelyet keresni Budapesten, a szervezett időpontok rovására. Hiába jutna az egyiknek nagy nehezen, a csoportnak csak olyan helyen érdemes megállni, ahonnan még tudnak azért a másikról. Ez pedig Budapest belvárosában gyakorlatilag lehetetlen, no és nem utolsósorban, egyáltalán nem olcsó mulatság.

Ha nem szeretne együtt lenni a társasággal. Kirándulni általában leginkább azért mennek az emberek csoportosan, hogy együtt legyenek és beszélgessenek. Ezen felül pedig élvezzék az utazást, gyönyörködjenek a tájban, esetleg falatozzanak vagy oltsák a szomjukat. Ezeket azonban sem a tömegközlekedéses, sem a saját autókkal megszervezett utazások során nem lehet megoldani. Ha pedig például csak egy színházba vagy egy mozifilmre utaznak Budapestre, akkor lehet, hogy egy szót sem tud majd váltani a barátaival, illetve a város szépségéből is aligha élvezhet valamennyit.

Ha nem szeretne pihenni, kikapcsolódni. Sokan már-már mániákusan ragaszkodnak ahhoz, hogy nem csak a munkahelyen vagy a párkapcsolatukban, de a magánéletben is mindig ők vezessenek, ők irányítsanak. Vannak emberek, akik egyszerűen nem tűrik el, hogy más van a volánnál, egyszerűen képtelenek egy kicsit felszabadulni, ellazulni, mulatni vagy élvezni az életet. Nos, nekik nem ajánljuk a mikrobusz bérlést!

Ha ön azonban nem ilyen ember, hanem vágyik egy kis nyugodt kikapcsolódásra a szerettei vagy barátai társaságában, ahol végre átengedheti a vezetést valaki másnak, és ami ráadásul nem kerül sokba, valamint a környezetet sem szennyezi annyira, akkor bátran ajánljuk szolgáltatásunkat, a mikrobusz bérlést Budapesten! Forduljon hozzánk bizalommal, hiszen kollégáinkkal együtt nagy tapasztalattal és hozzáértéssel, igényei szerint akár teljes körű, gyors és gördülékeny ügyintézéssel is segítjük abban, hogy a csoportos kikapcsolódása felhőtlen lehessen!