Autóbérlés,mikrobusz vagy kisteherautó bérléshez kiegészítők, tartozékok

2017. 10. 02. 15:16

Az ember nem is hinné, hogy a mai világban akaratlanul is mennyi mindenre lehet bukkanni a neten. Például olyan oldalakra is, ahol kimondottan csajoknak gyártott autós kiegészítők között böngészhet az ember. Az átláthatóság kedvéért olyan menüpontok közül választhatunk, mint például a „Minden, ami pink”, a „Hello Kitty” vagy akár a „Panda”. Csajok, itt aztán pár ezer forintért minden van, amivel igazán egyedivé tehetitek az autótokat, csak győzzetek választani! Vagy pakoljatok rá mindenből egy kicsit!

Antenna dekoráció

Ki ne vágyna arra, hogy egy kis cuki denevér, méhecske vagy kacsa lengedezzen az antennáján? Na ugye. Azért a mosóban óvatosan vele!

Autó szempilla
Ne csak te nézz csábosan, az autódnak is megjár ez a szexi kiegészítő! Legyen csodálkozó kerek vagy húzott cicaszeme, minden autón jól mutat. (Najó, azért egy Lada Niván elég extrém lenne, de valószínűleg nem olyannal jártok shoppingolni.

Hello Kitty matrica
Személyes kedvencem ez a Hello Kitty gépfegyverrel. Egyszerre vagány és csajos, kifejezi, hogy a nők igenis tudnak kemények lenni. Nem is értem miért nincs ilyen a gyárilag nőknek szánt modelleken.

Macskás szélvédő és ablaktörlő matrica
Hódít a macskás trend az autózásban is, te pedig ezerféleképp kifejezheted, hogy mennyire képben vagy. Ragassz egy cirmost a hátsó szélvédődre és fóliázd le az ablaktörlő lapátot. Garantáltan kiütöd a mögötted haladónál a cukiság- métert.