Hogyan béreljünk kisteherautót 9 lépésben?

2017. 07. 03. 10:18

Sokan tartanak a kisteherautó bérléstől, főleg Budapesten, gyakran indokolatlanul. Pedig a kisteherautó bérlés Budapesten is megváltást jelenthet, nemcsak egy cégnek, hanem egy magánszemélynek is. Egy költözés, egy bútorvásárlás olyan esemény, amikor egy hétköznapi család életében is kisteherautó bérlésre van szükség, még Budapesten belül is.

Lássuk tehát, mennyire egyszerű folyamat a kisteherautó bérlés Budapesten, hogy Ön is bátran hozzá merjen fogni:

1. Érdemes a honlapunkon mindenről előre tájékozódni, hiszen részletes információval szolgálunk az autóinkról, árainkról, szolgáltatásainkról, a szükséges feltételekről és a kölcsönzés menetéről is. Ezzel meggyorsíthatjuk az ügyintézést.

2. Még az indulás előtt érdemes kikészíteni, illetve átnézni a szükséges iratokat. Általában a következőket szoktuk kérni belföldi magánszemély esetén: személyi igazolvány, jogosítvány, lakcímkártya, TAJ-kártya, 2 db közüzemi számla vagy telefonszámla. Külföldi magánszemélynél ezeken kívül el szoktuk kérni az útlevelet, cégeknél pedig az aláírási címpéldányt, cégkivonatot.

3. Ha úgy érzi tehát, már ennél a pontnál is nyugodtan ellátogathat hozzánk a budapesti telephelyünkre, ahol saját maga is megtekintheti a bérlésre felkínált kisteherautóinkat és egyéb járműveinket, és kiválaszthatja a megfelelőt, valamint természetesen ellenőrizheti a balesetmentes közlekedés feltételeinek meglétét (gumiabroncs állapota, lámpák, stb.). Ez természetesen nem kötelező, sőt, a visszajáró ügyfelek már nem is szoktak élni vele.

4. Magát a kisteherautó bérlési igényt ugyanis egyszerűen, online is lehet jelezni, illetve a kollégáinkkal telefonon is lehetséges a pontos feltételeket egyeztetni.

5. Ha van ilyen, érdemes előre jelezni az igényünket kiegészítő szolgáltatásokra is! A budapesti autó bérlés kiegészítő szolgáltatása lehet például a biztonsági gyerekülés, autónavigáció vagy GPS, fedélzeti kamera, tetőcsomagtartó, biciklitartó, hólánc vagy síbox.

6. Önnek tehát csak a bérlésre kiválasztott konkrét időpontban kell megjelennie nálunk. Ekkor ajánlatos, ha ott vannak Önnél a fentebb felsorolt különböző igazolványok, azért, hogy mi is nyugodt szívvel bízhassuk Önre féltett kincsünket, a kisteherautónkat!

7. Miután előzetesen tájékozódott a kölcsönzési alapdíjakról, ennek összegét előreutalással vagy készpénzben van lehetőség kiegyenlíteni.
 

8. Foglalja el a kisteherautóját, helyezze magát kényelembe, csavarja fel a hangerőt, és indulhat is álmai bútoraiért!

9. Ha lejárt a 24 órás bérlési idő: legyen szíves, hozza vissza a kisteherautót olyan állapotban és annyi üzemanyaggal, ahogyan átvette! (Hosszabb időre való bérlési igényre is van lehetőség, sőt, akár kedvezmény is lehetséges, de ezt előre szükséges egyeztetni kollégáinkkal! Erről is tájékozódhat a weboldalon!)

Amennyiben cégünknél bérel kisteherautót, biztosan elmúlik minden aggálya, és rendszeres, visszajáró ügyfelünk lesz! Olyan helyekről is vásárolhat majd, ahol nem kínálnak kiszállítási szolgáltatást, így százezreket is megtakaríthat!

Ugye, hogy nincs mitől tartani? Autókölcsönzőnknél nemcsak a személy-, de a kisteherautó bérlés is gyors, gördülékeny, átlátható folyamat, nincs más hátra, mint felvenni velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.