Imád vezetni, de épp nincs mit? Béreljen autót!

2017. 10. 20. 16:53

A vezetés élménye

Ahogy az autó kerekei súrlódnak az aszfalton, keze megnyugtatóan a kormánykeréken, lábait a pedálokon pihenteti, valahogy megszűnik ön körül a világ. Érzékeli az elsuhanó tájat, az úton közlekedő autókat, mégis: ez a saját világa. Uralja ezt a négy keréken gördülő csodát, dönt a sebességről, az útirányról, a benti levegő hőmérsékletéről: gyakorlatilag mindenről. Eltölti a magabiztosság, beszippantja a kaland tudata, egész testét átjárja az öröm.

Igen, ez a vezetés élménye
Ugye önt is átjárja a szabadság szele autóvezetés közben? A vágy, hogy új utakat fedezzen fel, hogy eljusson a végtelen sok lehetőség közül néhányba. Hogy biztonságban, mégis szabadon kormányozza saját és partnerei utazását.


Külön pozitívum, hogy az autóban minőségi időt tölthet szeretteivel, senki idegen nem zavarja meg a közös együttlétüket. Vagy ha egyedül van, felhasználhatja ezt az intervallumot egy kis csendes elmélkedésre is. Nincs gondja az ülőhelyekkel, a kiabáló utasokkal, a koszos fogantyúkkal. Ez a világ csak az öné. Igen ám, de mit tehet, ha nincs autója?


Itt az ideje, hogy átgondolja, milyen személyautót kíván bérelni. Miért bérlés? Mert ez a legkézenfekvőbb, és legegyszerűbb megoldás az élmények megsokszorozására: kényelmes, megfizethető, biztonságos, ezáltal a leghatékonyabb közlekedési módozat is. Élje át azt a szabadságot, kalandot, izgalmat, amit az autóbérléssel megszerezhet. Amikor adott a függetlenség, és a lehetőség a saját utak felfedezésére, az élményteli vezetésre.
Akár körültekintő, alapos vizsgálódás előzi meg az autókölcsönzést, akár intuitív döntés, az autó mindenképpen lényeges eleme ennek az élménynek. Abban pedig egészen biztos lehet, hogy jól karbantartott, jól felszerelt járművet kap a kezei közé.
Milyen autót érdemes választania? Kicsi, nagy, színes, fekete, fehér, ötajtós, három ajtós, kabrió, automata, kézi váltós, elektromos ablakemelős, vagy hagyományos tekerős, diesel vagy benzines, mind-mind olyan szempontok, amelyekben saját ízlésvilága, igényei alapján dönthet.

Ha mindezeket számba vette, érdemes figyelembe venni a legmeghatározóbb szempontot, miszerint milyen célra szeretné igénybe venni az autót. Mutatós luxusjárgányra vagy praktikus használati járműre van szüksége?
Ha egyszerűen „A” pontból szeretne eljutni „B” pontba, akkor a megbízhatóság, kényelem, gyorsaság, parkolási szempontok a legfontosabbak egy bérelt autóval is, különösen nagyvárosokban és Budapesten.
Kellemes városnézést tervez? Nagy légterű, kényelmes limuzin javasolt, ahol mindenki lábának jut elegendő hely.
Gyerekekkel utazik? Nagy csomagtartó, gyerekülés, biztonsági zár a leglényegesebb elemek.
Netán annyi a programja, amennyit képtelenség gyalogosan véghezvinni? Pörgős, gyors kiskocsi jöhet szóba.
Üzleti találkozóra igyekszik? Ebben az esetben fontos lehet a megjelenés, az elegancia, a nagy méret, a tekintélyes külső.
Barátnőjét szeretné elbűvölni? Luxus kabrió, beépített zeneboksz, különleges kütyük.
Látogasson el hozzánk, hogy az autókölcsönzés örömét Budapesten is a lehető legteljesebben élhesse át. Válasszon autót kedve és céljai szerint, majd élvezze a személyautó bérléssel járó előnyöket.