Autókölcsönzés Budapesten? Autóbérlés Budapesten?
A Busz Plusz Autó Rent A Car-nál

Társaságunk kis,közép valamint prémium kategóriás személyautók bérbeadásával is foglalkozik. Hat és kilenc személyes mikrobuszok ,kisbuszok ,hétszemélyes egyterű bérautóink állnak rendelkezésre! Kishaszongépjármű kategóriában 3.5t kisteherautók, platós és zárt dobozos, valamint kétszemélyes furgon bérautóinkkal várjuk! Nálunk biztosan megtalálja az éppen szükséges autóbérlés lehetőségét.
Szívesen várjuk akár személyesen az autókölcsönzés feltételei megbeszélése vagy bérautóink szemrevételezésére. Társaságunk ügyel a bérautóink megfelelő esztétikai és kifogástalan műszaki állapotban tartásáról. A bérautó átvétele általában telephelyünkön történik kérés esetén lehetőség szerint kiszállitjuk a kért bétautót! Autókölcsönzés esetén egyéb kiegészítő szolgáltatásokkal is várjuk, melyeről részletesebben weboldalunk többi oldalán talál leírást. Ne feledje Budapesti autókölcsönző a XV. kerületben, a Busz plusz autókölcsönző! Bérutó parkunkat mindig az ügyfeleink igényeihez , kedvező árainkat az autóbérlés működéséhez hatékonyabb végzéséhez próbáljuk igazítani. Rugalmasan intézzük az autóbérlés minden pontját. Minden igényt teljesíteni próbálunk. Milyen előnyöket nyújtunk ügyfeleink számára? Rugalmasan kezeljük ügyfeleink igényeit, figyelembe veszünk minden egyéni kérést! A célunk,hogy minden autókölcsönző ügyfelünk elégedett legyen autóbérlés szolgáltatásunkkal. Rendszeres hosszú távú együttműködés esetén az autóbérlés feltételeit kölcsönösen átbeszélve, biztosan tudunk olyan lehetőséget kínálni az Ön vagy cége számára amely a legoptimálisabb és bérautóját tőlünk kölcsönzi ki!
Az autóbérlés nálunk gyorsan egyszerűen történik . Ha az autókölcsönzés feltételeihez szükséges személyt vagy céget igazoló okmányok rendelkezésre állnak, néhány perc és már mehet is bérautójával. Mindenkit várunk autóbérlés, autókölcsönzés céljából, Nálunk biztosan megtalálja az Ön vagy Cége számára legjobb bérautót. Kollégáink telefonon vagy e-mailben készségesen válaszolnak minden kérdésére az autókölcsönzéssel, autóbérléssel kapcsolatban. Ne feledje Budapesti autókölcsönző a XV. kerületben, a Busz plusz autókölcsönző! Az Budapesti autókölcsönző telephelyünk címe: 1151 Külső Fóti út 16. szántóföld út sarokon. Jöjjön el hozzánk és segítünk kiválasztani bérautóját!

Miért tőlünk kölcsönözze ki bérautóját?

Kezdjük a személyautó kölcsönzés napjainkban szükségességéről. Autóbérlés hol öröm, hol bánat másra van szükségünk ha autónk üzemképtelen, javítás alatt áll, akkor az autókölcsönzés nem éppen boldogság ,ebben az esetben rövidebb időre választhatunk egy kisebb városi használatra ajánlott az autókölcsönzés idején rövid távon kielégítő autót. A munkánkat kisegítő a gyereket iskolába oviba eljuttató darabot ajánlhatunk. nálunk e kategóriából is talál igényei szerint. Autóbérlés autókölcsönzés ideje elhúzódhat, ha autónk nem akar elkészülni. Ekkor már keressük azt a bérautót ami a saját autónkat maximálisan helyettesítheti. Ekkor már ajánljuk az autókölcsönzést és az "autók árak" menüpontúnkra kattintást. Itt az összes bérautó megtalálható árainkkal együtt. A személyautó bérlésre akkor is lehetőséget biztosítunk, ha azt külföldön is szeretné használni. Ebben az esetben szükséges a személyes egyeztetés, mivel az igényeihez legjobban megfelelő feltételekkel kívánjuk átadni. Nézze meg autóbérlés ,autókölcsönzés lehetőségeit személyautó kölcsönzés feltételei az "autók árak" menüpontban. Mindegyik bérautónknál megtalálja a személygépjárműről készült képeket, és a legfontosabb műszaki információkat is. Személyautó kölcsönzés? Személyautó bérlés? Budapesten? Válasszon minket! Gépjármű parkunk kizárólag kifogástalan esztétikai és műszaki állapotú személyautókból áll. Megtalálhatja közöttük az alacsony fogyasztású városi kisautótól, középkategóriásakon át, egészen a felső kategóriás személyautót is. A személyautó kölcsönzés után furgonjainkat ajánljuk, kisebb csomagok vagy rendszeres munkavégzéshez szükséges a furgonbérlés? Az autókölcsönzésre kínált autóink minden igényt kielégíthetnek diesel, benzines üzemű egyaránt, valamint egyterű autóbérlés,combi autókölcsönzés is lehetséges. Az autókölcsönző még lehetőséget nyújt automataváltós egyterű autóbérlés és kombi autókölcsönzés céljára is. Prémium autóbérlés? prémium autókölcsönzés? Ne feledje Budapesti autókölcsönző a XV. kerületben, a Busz plusz autókölcsönző!

Bérautónik széles és rendszeresen frissülő választékával várjuk. Kedvező áraink és feltételeink mellett, az autóbérlés rugalmas ügyintézéssel segítjük, igényének elképzeléseinek gyors megvalósítását. Megtervezheti, és egy időben lekötheti egész éves igényét, legyen az autóbérlés, vagy tartozék kölcsönzés. Minden bérautónkhoz , hosszabb távú autókölcsönzés esetén, kérje külön árajánlatunkat mely még kedvezőbb díjakon teszi lehetővé az Ön vagy cége számára az autókölcsönzést! Autókölcsönzés? Autóbérlés? Budapest? Ne feledje Budapesti autókölcsönző a XV. kerületben, a Busz plusz autókölcsönző! Autókölcsönző társaságunk az autóbérlés feltételeit egyszerű és gyors kiszolgálás érdekében igyekszik minél rugalmasabban kialakítani. Törekszünk az ügyfeleinkkel való minél eredményesebb együttműködésére az autóbérlés autókölcsönzés folyamán 1. Kérjük olvassa el az autóbérlés általános feltételeit: Az autókölcsönzés, a bérlés idejére kötött autóbérlési szerződése alapján történik. 2. Válasszon bérautót: Autókölcsönzőnkből bérelhető autókat az "Autók árak" menüben találja, ahol a bérautók tulajdonságaikkal, az autóbérlés árával és a autókölcsönzés idejére szükséges kauicót is feltüntettük. 3. Elöfoglalás: Autókölcsönző irodánk munkatársai telefonon vagy e-mailben segítenek az autóbérlés foglalását elintézni. Tekintettel arra, hogy a foglalásnak elengedhetetlen része a foglaló megfizetése, telefonon történő bérautó foglalás esetén előre kérjük utalni cégünk számlájára a díjat! Autókölcsönzésének foglalása csak akkor történik meg ha a foglalás összege cégünk számlájára megérkezik. Egyéb esetben nem áll módunkban bérautót fenntartani az Ön számára. 4. Foglalás személyesen: Budapesti autókölcsönző irodánkban várjuk, itt személyesen mindent megbeszélve az autóbérlés foglalót átvesszük megírjuk az autókölcsönzés szerződését. Hétfőtől péntekig 8-17 óráig, szombaton 8-14 óráig. Ha előre szeretne tájékozódni Válassza ki az autókölcsönzésre kívánt bérautót, E-mailben vagy telefonon kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére, hogy a kiválasztott bérautó szabad-e a kívánt autókölcsönzési ideőintervallumban és minden egyéb kérdésben. Kérjük, adja meg telefonszámát, hogy az autóbérlés részleteiről tájékoztatni tudjuk. Amennyiben az autó szabad a kért időpontban, fizesse be számlánkra a teljes bérlet időtartamára eső bérleti díj min. 40%-át. Az összeg megérkezése után az autóbérlés foglalását visszaigazoljuk. Számlaszámunk: Budapest Bank Nyrt. 10102086-41239900-00000004 melyet az "Elérhetőség" menüpont alatt is megtalál. Kérjük figyelmesen olvassa el az autóbérlési feltételeinket és a foglalásra vonatkozó kötelezettségeket!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!